maanantai 26. syyskuuta 2016

Sauli Niinistön kieroutuneet suhteet naisiin


                  SAULI NIINISTÖ VASTUSTI PERHERAISKAUKSEN LAKIMUUTOSTA


"Toukokuussa 1991 eduskunnan täysistunnossa käsiteltiin lakialoitetta avioliitossa tapahtuvan raiskauksen kriminalisoinnista. Sen aikaisen lainsäädännön mukaan aviopuolison väkisinmakaamista ei voitu tuomita raiskauksena, vaan vain pahoinpitelynä.
Eduskunnan pöytäkirjasta selviää että Niinistö vastusti muutosta, joka olisi poistanut avioliiton sisäisen raiskauksen uhrilta ”anteeksiannon” mahdollisuuden eli mahdollisuuden keskeyttää ilmoittamansa rikoksen viemisen oikeuden tuomittavaksi."
Tuo kanta heijastaa paljon Niinistön epävakaista ihmissuhdetaidoista, puutteellisista neuvottelu- ja sovittelutaidoista toisin sanoen kyvyttömyydestä tulla toimeen ihmisten kanssa neutraalina.
Osa syynä ehkä myös Niinistön narsismi.
Erittäin haitallinen piirre presidentille jonka velvollisuus olisi ylläpitää Suomen diplomatiaa ulkovaltoihin. Sellaisissa Niinistö onkin epäonnistunut täydellisesti.

Kaikki Niinistön suhteet naisiin ovat olleet lisäksi enemmän tai vähemmän kieroutuneita:
1. Ensimmäisessa avioliitossaan Niinistö piti vaimoaan tarpeettomassa henkisessä paineessa, seurauksena vaimo teki itsemurhan.

2. Vaimon kuoleman jälkeen tuli upea missi, Niinistö sikaili aikansa korkeilla arvoillaan ja naisen alapäätä koskevilla mauttomilla vitseillä ja jäi taas yksin

3. Missin jälkeen Niinistö takertui omaan sukulaiseensa, kummityttöönsä joka ei henkisen vajautensa takia kykene ymmärtämään todellista pelkän kulissin- ja esiliinan asemaansa Niinistön rinnalla. Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta Niinistön ja Haukion välillä ei ole kysymys.

4. Miten Niinistö reagoi elämänsä tärkeimmän ihmisen oman äidin menehtymiseen? ihmisen jolta on saanut suurimman lahjan elämän. Niinistö suri äitinsä menehtymistä korkkaamalla konjakit saatanan virnistys naamassa ja tuulettamalla koreasti tanssilattialla, suru-ajasta ei tietoakaan. Vain henkisesti epävakaa ihminen voi tuollaisessa tilanteessa näyttää näin hyväntuuliselta katso tästä 

Varmaan tauolla varmaan vielä mietti että missähän sen vanhan pierun testamentti on että saadaan booliin vielä jäitä.

5. Ja vanhaa miestä vanha suola janottaa taas. Yhdessä Harkimon kanssa Niinistö kävi alkuvuodesta naisissa Dubaissa, pikku Jenni mökötti luonnollisesti Suomessa.

Syyskuussa 2016 puolestaan keimaili nuoren teininäyttelijättären käsikynkässä, Jenni taas yksin kotonaan mököttämässä. 

 Pieni Jenni Haukio, ei siis vieläkään ymmärrä mikä hänen todellinen roolinsa vanhan kevytkenkäisen miehen rinnalla on. Se on aivan jotain muuta kuin siveellinen, kristilliset arvot täyttävä terve avioliitto.

Kuka käski äänestää pressaksi Sauli Niinistöä?. Ei olisi ollut mikään pakko. Nyt näette että Sauli Niinistö ei ole saanut mitään aikaan presidenttinä. Hänen ainoat saavutukset elämässä ja presidenttinä ovat pelkästään insesti, talousrikokset,aviorikokset ja maanpetos. 


Lue täältä 10 syytä olla äänestämättä Sauli Niinistöä. Jos nämä seuraavat klikkaa tästä olisi olleet äänestäjien tiedossa jo 2012 niin vaalit olisivat päättyneet toisin. "Sauli Niinistö on vain salolainen kokoomuksen takarivistöstä julkisuuteen revitty pikkupoliitikko.
Niinistön ongelma on sivistymättömyys, tyhmyys, huono ulosanti, jääräpäisyys, hän ei opi asioita eikä siksi ymmärrä mitä työtä hänen pitäisi presidenttinä tehdä.Hän ei osaa hoitaa presidentin ja Suomen poliittisia tehtäviä.

Suomalainen ole järkevä ja älä äänestä häntä enää jos hän asettuu ehdolle vielä 2018.