maanantai 26. syyskuuta 2016

Sauli Niinistö kuuluu jo eläkkeelle !!!
       
                                    


Sauli Niinistön juridinen sukulainen oma kummityttö ja myös nykyinen seksikumppanikin siis se Niinistöä puolta nuorempi kummityttö Jenni Haukio puhuu vihdoin asiaa!!!! 

Hän on huolestunut siippansa pienestä ja siitä että Sauli Niinistön henkinen kapasiteetti ei kestä enää presidentin tehtävän asettamaa henkistä painetta. 

Sauli pappa kun on vanhentunut vuodessa ainakin kymmenen vuoden edestä Katsokaa tästä liitteet ja yksityiskohdat Haukion lausunnoista klikkaamalla tästä...
Tämä on nyt sitten virallinen kehoitus Suomen kansalaisille olla äänestämättä enää Sauli Niinistöä, jos kerran huolestuneen lausunnon terveydentilasta on antanut jopa hänen juridinen omainenkin.

Suomalainen älä äänestä enää Sauli Niinistöä jos hän asettuu vielä ahneen valevaimonsa kiukuttelusta ehdolle 2018. Mieti sitä että hän on jo liian vanha presidentin työhön, eikä hän sitä paitsi ole saanutkaan presidenttinä mitään konkreettista hyvää Suomelle. Sauli Niinistö on vain salolainen kokoomuksen takarivistöstä julkisuuteen revitty pikkupoliitikko. Niinistön ongelma on sivistymättömyys, tyhmyys, huono ulosanti, jääräpäisyys, hän ei opi asioita eikä siksi ymmärrä mitä työtä hänen pitäisi presidenttinä tehdä.Hän ei osaa hoitaa presidentin ja Suomen poliittisia tehtäviä.

Lue lisää todellisuutta sosiaalisesta mediasta katso tästä ole hyvä.