maanantai 26. syyskuuta 2016

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio Suomen läpinäkyvin lumeavioliitto


                                          "Sauli Niinistö ja naiivi lapsivaimonsa, minkä monet tulkitsevat vielä henkisesti jälkeen jääneeksi, elävät Ruususen untaan Mäntyniemessä. Fantasiaa Suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Kysymyksessä on Suomen läpinäkyvin lumeavioliitto. Koko Niinistö presidenttiys kun perustuu silkkaan huiputukseen. Niinistö väärentää kannatuslukunsa kaikkialla, luo mielikuvia että olisi IN vaikka on todellisuudessa täysin väärä henkilö presidentiksi, hän soittelee lehtien toimituksiin uhoaa ja maksaa lehtien toimittajat ja television kirjoittamaan ja julkaisemaan itsestään yksi kaunista kymmenen hyvää yksitoista tekaistua korusatuilua. 

Onneksi internetin aikana kansan syvät rivit käyttävät enemmän internettiä eivätkä ole enää Niinistön paperimainoksen uhreja. Jokainen jolla on terve järki ymmärtää olla äänestämättä enää Sauli Niinistöä!


Sauli Niinistölle "rouva" Haukio ei ole muuta kuin suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta, ja henkilökohtainen escort- nainen juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin."


"Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta ei ole kysymys.Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa. Kaiken lisäksi Haukio on yhtä yksinkertainen kun Sauli Niinistö. Haukio on ilmoittanut ettei halua olla äiti, mutta siitä huolimatta niin kernaasti haluaisi että häntä kutsuttaisiin "maan äidiksi": lapsi rukka ei ymmärrä edes sitä että realistisen maan äidin niinkuin Tarja Halonen täytyy olla myös esimerkillinen äiti ja kunnostautunut kasvattaja omine lapsineen. valitettavasti Haukio ei täytä näitä vaatimuksia.

Kuka käski äänestää presidentiksi Sauli Niinistöä? Niinistön ongelma on sivistymättömyys, tyhmyys, huono ulosanti, jääräpäisyys, hän ei opi asioita eikä siksi ymmärrä mitä työtä hänen pitäisi presidenttinä tehdä.Hän ei osaa hoitaa presidentin ja Suomen poliittisia tehtäviä. 

Sauli Niinistön meriitit elämässä ja presidenttinä ovat nimittäin ja pelkästään insesti,talousrikollisuus ja epärehellisyys,aviorikokset ja maanpetokset

 lue aiheesta lisää tästä ole hyvä!

Nyt nähdään myös että hän ei ole saanut presidenttinä mitään konkreettista positiivista aikaiseksi Suomelle. Pahaa hän sen sijaan tekee ja aiheuttaa ja paljon. 


Suomalainen olehan järkevä äläkä äänestä häntä enää toista kertaa jos hän asettuisi vielä ehdolle vinkuvan ahneen pikkuvaimonsa kiukuttelusta 2018 vaaleissa.