maanantai 26. syyskuuta 2016

Kummityttö Jenni Haukio


               


"Äidiksi tuleminen on jokaisen naisen suurin unelma. Joka muuta väittää valehtelee! Sauli Niinistö riistää tämän unelman Jenni Haukiolta, hyvin itsekästä! Jenni Haukio on Sauli Niinistön kummilapsi, luitte aivan oikein.

Sauli Niinistö kastoi nimen Jennille kun tämä syntyi! Haukio on siis Niinistön kummilapsi. Virallisten asiakirjojen kertomana Haukio oli siis Niinistön juridinen sukulainen ennenkuin pappi heidät vihki.

"Sauli Niinistön ja Jenni Haukion avioliitto on Suomen läpinäkyvin lumeliitto. Miksi luulette vanhan ikälopun seniilin ukon käpsivän puolta nuoremman lapsosen kanssa, joka kaiken lisäksi on hänen sukulainen. Oma kummityttö."

Sauli Niinistölle Haukio ei ole muuta kuin suojakilpi tasapainottamaan Niinistön rosvon mainetta, ja henkilökohtainen escort- nainen juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta ei ole kysymys.

Jenni Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa. Kaiken lisäksi Haukio on samanlainen huiputtaja kun Niinistö. Haukio on ilmoittanut ettei halua olla äiti, mutta siitä huolimatta niin kernaasti haluaisi että häntä kutsuttaisiin "maan äidiksi": lapsi rukka ei ymmärrä edes sitä että realistisen maan äidin niinkuin Tarja Halonen täytyy olla myös esimerkillinen äiti omine lapsineen. Haukio ei täytä näitä vaatimuksia. Hän on mainoksen makuun päässyt maalaistyttö joka raapustelee onnettomia ja surkeita runojaan ja saa niistä tyydytyksen epävakaaseen parisuhde- ja seksuaalielämäänsä."

"Tänä päivänä Niinistö estää katalasti nykyisen puolisonsa ja siis kummilapsensa onnen yhden tärkeimmistä naiselle kuuluvista lahjoista nimittäin kunnian olla äiti!"

"Vanha isä on riski. Isäksi ei ehkä kannata ryhtyä enää vanhoilla päivillä, yli 60-vuotiaana lapsen saaneiden isien lapset kuolevat saavuttamatta aikuisikää kaksi kertaa todennäköisemmin kuin nuorempien isien lapset, tuoreessa tutkimuksessa väitetään."

"European Journal of Epidemiology –lehdessä raportoidun tutkimuksen mukaan vanhojen isien lasten kuolemat liittyivät usein synnynnäisiin vikoihin, kuten sydämen ja selkärangan epämuodostumiin, mikä lisäsi vauvakuolleisuutta."
"jo aikaisemmin on tiedetty, että vanhemmalla iällä isäksi tulevilla on neljä kertaa suurentunut riski saada Down-lapsi."
Vanha mies Sauli Niinistö, vapauta pieni Jenni hänelle kuuluu äitiyden onni ja oma elämä!